***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Руски шпионски афери в България и Англия. Орбан отново демонстрира вярност към Путин


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 26 септември   

 

Шпиони, преструващи се на свещеници, са си все по този начин шпиони, само че избрани хора отхвърлят да го видят. Вероятно чакат шпионите до един да са като Джеймс Бонд или най-малко да имат табелка „ разузнавач “. 

„ Доколкото знам, посланикът ни в Москва е бил привикан в съветското Министерство на външните работи, само че това няма да промени решението на ДАНС. Прочетох отчета и той е задоволително явен. Има учредения тези хора да не бъдат допускани в България в идващите пет години “, означи министър председателят.

Той още веднъж увери, че страната е подготвена да окаже подпомагане за възобновяване на богослуженията в храма.

***

Според обвиняването те са работили в оперативна шпионска клетка в интерес на съветските служби за сигурност.

Част от активността им била да събират разследваща информация по дейни интервенции в Европа и да я предават на Русия.

***

Орбан съобщи пред депутатите, че „ нищо не заплашва сигурността на Швеция “ и че заради това Унгария „ не бърза “ да ратифицира присъединението на страната към НАТО. 

Изявлението на Орбан пристигна, откакто наскоро други високопоставени маджарски представители допуснаха, че ратификацията може въобще да не бъде включена в дневния ред на Народното събрание по време на есенната сесия. В четвъртък водачът на парламентарната група на партията на Орбан „ Фидес “ Мате Кочиш съобщи, че вижда „ дребен късмет “ Народното събрание да гласоподава по въпроса тази година. 

Унгария остава единствената страна членка на НАТО, с изключение на Турция, която към момента не е одобрила кандидатурата на Швеция.

***

И още от същото…

***

„ Очакваме Българска социалистическа партия да вкарат предложение, с което може би да окажем военна помощ на Русия, тъй като те работят в тази посока, само че това няма по какъв начин да стане. Жертвата е Украйна и би трябвало да създадем всичко, с цел да ѝ помогнем, без да застрашаваме сигурността на нашата страна “.

***

***

***

„ Виждаме, че страните в Еврозоната имат механизъм, който дава сигурност на преодоляване на инфлацията и лихвите. Възможността ние да влезем в тази част на европейската валута ще усили вложенията, тъй като се дава сигурен пазар за доста браншове “.

***

„ Ако Северна Корея прибегне до използването на нуклеарни оръжия, на севернокорейския режим ще бъде комплициран край със съкрушителна реакция от страна на съюза Република Корея—САЩ “, сподели южнокорейският водач.

***

Пострадали са седем пасажери и един член на екипажа. 

Силната турбуленция е станала рано в понеделник, когато са наближили Флорида, предава БТВ. 

„ Полет 1256 от Гуаякил, Еквадор е кацнал безвредно на интернационалното летище Форт Лодърдейл-Холивуд, където беше посрещнат от медицински личен състав. Самолетът е изведен от употреба ", оповестиха от самолетната компания JetBlue.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР